foto 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 13 15 16 17
Uw partner in verhuur van auto's voor films en commercials

CarCasting.tv

Car Casting .tv wil ervoor zorgen dat onze klant verlost is van een tijdrovende zoektocht binnen een wereld waar men niet altijd even goed in thuis is. Hoe en waar moet je beginnen zoeken…? Wie is er een betrouwbare partner?

Sinds lange tijd zijn wij besmet met het automobielvirus en al wat daarbij komt kijken. Deze uit de hand gelopen hobby resulteerde in een grote know-how en het vinden van doeltreffende manieren om verschillende informatiekanalen aan te boren. Dit om voor u de perfecte cast te vinden.

Wij casten voor u elke wagen. Dat wil zeggen dat wij niet alleen aandacht hebben voor exclusieve wagens of oldtimers. Elke auto, ongeacht zijn toestand, historische of gene waarde, leeftijd, uitzicht, kan door ons voor u gezocht worden, voor het doel dat u beoogt. Van exclusieve wagen tot wrak om te laten ontploffen…., alles is mogelijk, ook bussen, boten, motoren, kortom elk transportmiddel!

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij ook auto's kunnen (om)bouwen voor stunts en SFX. 
Indien gewenst kunnen wij ook precision drivers / stuntmensen leveren voor uw project.
Ook kunnen wij interieurs nabouwen zodat U deze kunt gebuiken in de studio, auto's spuiten, carwrappen etc. Alles is bespreekbaar.

Met onze professionele service heeft u een zorg minder! Op deze manier bouwen wij aan een vertrouwensrelatie op lange termijn bij al onze partners.

CarCasting.tv 
The Car Department 
Jan Wijnakker
tel: +31(0)620-334072